Coș produse

Nu ai niciun produs în coș.

Colecția de aranjamente de Crăciun cu livrare în Bacău

Decembrie a venit! Încheiem anul cu vreme rece, cu copaci desfrunziți și fulgi de nea.

Vremea este nehotărâtă, diminețile sunt reci, aerul ne taie respirația iar afară este în mare parte liniște.

Au rămas câteva triluri de păsări iar insectele s-au retras sub pătura de frunze pentru a se adăposti de gerul care va veni.

Aceasta este luna lui Undrea, luna care încheie anul și ni-l aduce pe Moș Crăciun.

Un mic istoric despre cum ne raportăm la sărbătoarea pricinuită de Crăciun.

În tradiția populară casele gospodarilor se pregătesc de marea sărbătoare a Crăciunului, pământul se odihnește iar natura parcă a înlemnit urmând să renască odată cu începutul primăverii.

Credincioșii țin un post sever menit să aducă curățenie trupească și sufletească. Fiind perioada odihnei creștine, încep șezătorile. În viața satului la orele de șezătoare se cântă colinde, cântece de stea și alte obiceiuri specifice zonei.

Sărbătorile în decembrie debutează cu ziua Sfântului Nicolae pe 6 și sfârșește cu Nașterea Domnului pe 25.

Aranjamente Crăciun Bacău

Coronițe tematice și aranjamentele de Crăciun din brad cu livrare în Bacău.

Crăciunul este momentul când părinții au activități de sezon cu copilașii și se decorează casa cu accente roșii, verzi, aurii sau argintii.

Decembrie este luna când se împodobesc brazii de Crăciun.

Unii dintre noi folosesc cu cei dragi kit-urile speciale pentru a realiza coronițe de Crăciun, este o activitate plăcută pe care v-o recomand cu drag. Un kit conține o coroniță din paie cu diametrul de 20 de centimetri, crenguțe de brad natural, 7 conuri de brad, 5 felii uscate de portocală, 2 bețe parfumate de scorțișoară, 5 accesorii tematice de Crăciun, 1 fundă decorativă cu motive de Crăciun, 5 globuri, sârmă pentru prinderea crenguțelor de brad pe coroniță și o cutie. Este un exercițiu care trebuie neapărat făcut împreună cu copii pentru că astfel le insuflăm dragostea față de lucrul bine făcut și prețuim mai mult decorațiunile lucrate împreună. În același timp oferim timp de calitate atât nouă cât si celor mici sau mai mijlocii.

Suita de aranjamente de Crăciun cu livrare în Bacău este variată și îți oferă posibilitatea de a alege ceva potrivit pentru tine. Ne plac aranjamentele făcute cu drag și din dragoste pentru frumos. Poți surprinde pe cineva drag comandând un aranjament de Crăciun în județul Bacău pentru că această sărbătoare unește inimi și ne face să vibrăm. Nu în ultimul rând mirosul de brad dintr-o coroniță de Crăciun sau dintr-un aranjament cu lumânări este indispensabil în decorul casei în prag de sărbătoare.

Poți alege coronițe de tipul Advent cu lumânări albe,frumos decorate, cu felii de măr sau portocale, cu scorțisoară, cu conuri sau cu turtă dulce. Poți alege pentru decorarea mesei de Crăciun și un aranjament lung cu lumânare din ceară naturală și accesorii joviale. Nici ușa de la intrare nu se poate lipsi de un aranjament deosebit. Îți venim cu o idee de nerefuzat. O coroniță din brad verde nobil îmbogățită cu accesorii tematice ce va anunța că în această casă trăiește spiritul Crăciunului.

Iată colecția cu aranjamente de Crăciun ce sunt disponibile cu livrare în Bacău. Dacă totuși nu găsești ceva pe placul tău ne poți contacta pentru a crea împreună.

Sugestie de prezentare și îngrijire a aranjamentelor cu brad.

Aranjamentele de Crăciun se încadrează perfect în centrul mesei în zona de zi a locuinței, pe comoda de pe hol sau pe măsuța din living.

Aranjamentele sunt lucrate cu brad Nobilis, din frunze de Pinus Strobus, vâsc sau Cypress blue care au o foarte mare rezistență la temperaturile de acasă și rezistă mai mult față de bradul clasic. Aceste trei tipuri de decorațiuni naturale vor da un farmec aparte locuinței.

Bradul este simbolul al renaşterii, al creşterii și al bucuriei. Să ne bucurăm și de calitățile lui terapeutice, tămăduitoare pentru că parfumul de brad calmează, îmbunătățește tonusul și restabilește echilibrul interior.

Aranjamentele de Crăciun din brad vor fi în elementul lor la temperaturi scăzute. Ferește-le de surse directe de căldură pe cât posibil.

Suntem bucuroși atât de vizita ta online pe SuperFlori cât și în florăria parteneră din Bacău.

Te încântăm cu modele de aranjamente de Crăciun gata pentru a comanda online pe site-ul nostru.

Alege din gamă de modele de aranjamente de Crăciun oferite de atelierul de creație FirFior din Bacău.

Livrăm bucurie oriunde în Bacău pentru a aduce magie și voie bună în casele celor dragi ție.

Îți dorim un Crăciun cu dragoste și multă bucurie, o perioadă în care țeși amintiri de neuitat celor mai mici membri ai familiei!

CRĂCIUN FERICIT!

Împărtășește dragostea pentru flori.