Coș produse

Nu ai niciun produs în coș.

Cât costă florile la nuntă?

Un eveniment atât de important este un proiect pe care cei doi protagoniști îl schițează după preferințele personale. Fie că se dorește o nuntă fastuoasă, medie sau restrânsă, este necesar să se stabilească care sunt așteptările și ce buget să se aloce. Este dificil ca voi doi să organizați totul dar nu imposibil. Majoritatea mirilor cu care am colaborat mi-au prezentat direct dorințele lor în privința decorațiunilor florale, totul de inspirație Pinterest. Când am lucrat direct cu wedding planner, discuțiile au pornit de la conceptul întregului eveniment. O organizatoare de evenimente este designerul care propune florarului tema și cromatica pentru ca apoi, noi să ne punem amprenta prin creativitate și pricepere.

Ce tip de eveniment vrei să ai?

Cu siguranță știți ce fel de nuntă vă doriți. Ați fost la multe nunți și ați adunat câteva repere despre cum sa fie cel mai important eveniment din viața voastră. Nuntă clasică, tradițională, tematică sau bohemian la hambar, în aer liber, la poalele munților, rustică, la malul mării ori la cabană de vânătoare.

Costuri aproximative pentru diverse aranjamente florale.

Un eveniment fastuos are loc într-o sală pe măsură. Aranjamentele florale de pe mesele invitaților, de pe masa mirilor, de la intrarea în locație trebuie să fie somptuoase. Un sfeșnic cu 5-7 brațe, un pocal metalic sau o vază Roma din sticlă transparentă trebuie accesorizate cu aranjamente cu flori variate pornind de la un buget de minim 1500 Ron. Bineînțeles, foarte importante sunt florile pe care le vom alege. Pentru un aranjament în acest buget eu personal aș alege următoarele flori: 5 delphinium, 5 campanula, 5 hortensii, 5 matthiola, 10 trandafiri, 10 mini trandafiri, 10 lisianthus tipuri diferite, 5 chamelaucium, 5 ozothamnus, 5 antirrhinum, 5 astilbe, 7 fire asparagus, 10 ranunculus, 2 legături de eucalipt cinerea și popullus Berry. Ador compozițiile cu dalii, liliac, anemone dar la evenimente prefer flori rezistente care nu dezamăgească.

Cât costă florile la nuntă

Cele mai des întâlnite evenimente sunt cele la care se alocă pentru un aranjament de masă un buget de 500-1000 Ron. Pentru un buget de 500 Ron optez pentru un aranjament la baza mesei folosind 3 clematis, 3 campanula, 3 delphinium, 6 lisianthus tipuri diferite, 5 trandafiri mari, 5 mini trandafiri, 3 matthiola, eucalipt mixt accesorizat cu lumânări pe suport de sticlă. Cu cât creștem bugetul cu atât aranjamentul devine mai voluminos. La o sală încăpătoare și foarte înaltă e binevenită mixarea de aranjamente joase cu cele pe suporți înalți cu flori sau simplele sfeșnice cu lumânări

În ultimii 2 ani am avut evenimente în locații atipice, în aer liber. Am ales flori inspirându-mă din natură, de la cei doi miri și de la conceptul nunții. Unui astfel de decor i se potrivesc flori ca scabiosa, lisianthus seria Alissa, eryngium, garoafe Teracotta, viburnum, ranunculus pesca, protea, leucadendron, solidago, limonium, brunia. veronica. Reunite în vase mici sau sticle de diferite tipuri sau înălțimi, le putem accesoriza cu lumânări plate sau înalte pentru un efect minunat la ceas de seară. Îmi place când nu sunt constrânsă a folosi doar anumite flori pentru că a avea libertate în a alege, înseamnă a lucra într-un mod creativ și de a mă bucura de ceea ce fac.

Masa centrală se distinge printr-un joc armonios de aranjamente pe diferite înălțimi și respectând tipurile și culorile florilor folosite. În funcție de lungimea mesei putem crea un ansamblu de flori care să încânte. La fel ca și pe mese putem jongla cu lumânări crem, colorate sau în culoarea cea mai folosită. Ca și cost ar fi între 1000-2000 Ron.

Intrarea la locația de nuntă trebuie evidențiată prin 2 coloane cu câte un aranjament ca cel din sală sau prin vaze tip cilindru de diferite înălțimi cu apă sau lumânări groase și câte un buchet voluminos din flori sau doar din eucalipt cinerea, popullus Berry sau parvifolia. Buchetele de mireasă sau nașă pot fi minimaliste sau ample. Depinde totul de viziunea miresei, despre cum se imaginează că va arăta în ziua nunții și ce se potrivește rochiei. Daca o nuntă are loc într-o sală elegantă sau clasică nu va alege în nici un caz un buchet stil boho. Un buchet de mireasa minimalist poate fi din 15 cale legate cu panglică și să coste 300 lei sau poate să conțină 11 bujori albi Duchesse de Nemours sau roz Sarah Bernhardt și să coste 220 lei. Buchetele cu flori variate sunt între 350-600 lei în funcție de florile folosite și dimensiunea buchetului. Accesorizăm cu flori și lumânările pentru ceremonia religioasă. Trendul este alegerea de lumânări din ceară naturală de culoarea natur, crem, verde sau roz prăfuit. Un set de astfel de lumânări cu aranjament floral costă între 500-700 Ron. Domnii poartă cocarde în piept, doamnele corsaje la mână iar domnișoarele coronițe. Ca și prețuri sunt 15-25, 25-50 iar la coronițe 100-180 Ron. Importante sunt și aranjamentele pentru ceremonia de la biserică care pot fi asemănătoare ca cele de pe mesele de la locația de nuntă.Pot fi în ansamblu de 2, 6, 8 sau 10 pe coloane. Pentru mașinile cu care sosesc mirii și nașii se folosesc aranjamente ca cele pe care le-am pregătit pentru restaurant și pot costa între 500-1500 Ron.

Costul final.

Nu știu ce tip de eveniment ai dar un pachet de 2 buchete, un set de lumânări, 10 cocarde, 10 corsaje costă între 1200 lei și 2000 Ron. Dacă vrei să incluzi și aranjamente pentru locație, biserică, mașini, prețul final depinde de numărul de mese și buget. Aranjamentele de mese pot costa între 5000-20000 Ron în funcție de opțiunile tale. Alege varianta potrivită pentru voi, pentru că este un eveniment unic de care vrei să îți amintești cu plăcere peste ani.

Cum să alegi florile potrivite.

Există o gamă largă de flori din care să alegi. Recomand a alege flori premium pentru că sunt foarte multe tipuri și putem jongla cu mixturi de flori și culori astfel încât să se ridice așteptărilor tale.

Flori standard ca gerbera, crizantema, iris, alstroemeria, antirrhinum, lalele, frezii, craspedia, garoafe.

Flori premium trandafiri, hortensie, clematis, campanula, lisianthus, solidago, helianthus, bouvardia, ornitogallum, allium, ranunculus, liliac, hortensie, delphinium, oxypetalum, zambile, bujori, anthurium, strezitzia, dalii.

Flori de lux mai multe tipuri de orhidee, lăcrămioare, protea, kadupul, Saffron Crocus, trandafiri englezești de grădină, gloriosa.

De asemenea poți opta dintr-o suită de tipuri de verdeață ca eucalipt, grevilea, salal, ferigă, myrthus, asparagus, aspidistra, bergrass, catpalm, corallo, aralia, pistachia.

Împărtășește dragostea pentru flori.