Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență Florărie București

+40754 242 425

© 2013 - 2023 NBS CREATIV

CUI: RO 32118692 Reg.Com. J40/10002/2013

Florărie Online București


florărie online București cu livrare la domiciliu

Flori spectaculoase cu livrare în București și în localitățile limitrofe.

Alege SuperFlori ca mesager al unui gest de iubire sau de recunoștință. Beneficiezi de acel ceva în plus, buchete de flori și aranjamente florale create florari locali care vor face tot posibilul să îți întreacă așteptările.

Alege florile care îți sunt pe plac, selectează o dată de livrare și atașează un mesaj. Încearcă experiența comandării de flori online de la o florărie locală din București prin intermediul SuperFlori.

Livrare în aceeași zi.

Atât timp cât plasezi comanda online în timp util poți selecta livrare în aceeași zi indiferent dacă destinatara este în București, în Otopeni sau în alte localități învecinate de capitală.

Nu găsești ceva pe placul tău? Apelează-ne pentru a discuta cu un florar pentru a construi buchetul sau aranjamentul după preferințele tale și ale destinatarei. Poți adăuga odată cu florile un tort delicios, praline de ciocolată sau o sticlă aniversară pentru a celebra persoana dragă.

Avantajele SuperFlori.

Îți place buchetul de flori din imaginea produsului? Află că aceeași florărie care a creat buchetul din imagine va gestiona și comanda ta. Întotdeauna unic, niciodată generic. Știm că fiecare florărie are stilul ei de lucru, de aceea în dreptul fiecărui produs se regăsește numele florăriei care la construit. SuperFlori vei găsi numai florari talentați care vor face tot posibilul să-ți întreacă așteptările și să te motiveze să revii cu altă ocazie.

Răspunsul la întrebarea de ce SuperFlori? Pentru că sunt florari deosebiți în București care sunt eclipsați în vizibilitatea online de marile lanțuri de florării naționale. SuperFlori asigură tehnologia necesară pentru ca florarii să canalizeze toată energia în crearea de construcții florale care să încânte ochii femeii importante din viața ta.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot alege un buchet sau aranjament cu plata la livrare?

Da, ai posibilitatea să optezi atât pentru plata cu cardul online cât și în numerar atunci când primești florile la adresă.

Pot ridica florile din florărie?

Sigur că da, poți menționa la adresa de destinație unul dintre sediile florăriei.

Pot comanda flori cu livrare și în alte localități din România?

Poți comanda flori cu livrare și în alte localități disponibile din România. Selectează o altă localitate disponibilă din navigația site-ului.

SuperFlori nu percepe comisioane.

Întreaga sumă pe care o achiți online cu cardul sau prin numerar la livrare va fi încasată direct, integral, de către florăria aleasă. Singurul comision este cel care se regăsește oricărei plăți cu cardul, cel al procesatorului de plăți care este de 1,4% + 1 leu pentru plățile cu cardul din UE și 2,9% + 1 leu pentru cardurile din afara UE.
SuperFlori nu percepe comisioane din vânzări sau orice alt fel de taxă.