Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul București și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie online București


Florărie online București cu livrare la domiciliu

Flori spectaculoase cu livrare în București și în localitățile limitrofe.

Alege Superflori ca mesager al unui gest de iubire sau de recunoștință. Beneficiezi de acel ceva în plus, buchete de flori și aranjamente florale create florari locali care vor face tot posibilul să îți întreacă așteptările.

Alege florile care îți sunt pe plac, selectează o dată de livrare și atașează un mesaj. Încearcă experiența comandării de flori online de la o florărie locală din București prin intermediul Superflori.

Livrare în aceeași zi.

Atât timp cât plasezi comanda online în timp util poți selecta livrare în aceeași zi indiferent dacă destinatara este în București, în Otopeni sau în alte localități învecinate de capitală.

Despre Superflori București

Îți place buchetul de flori din imaginea produsului? Află că aceeași florărie care a creat buchetul din imagine va gestiona și comanda ta. Întotdeauna unic, niciodată generic. Știm că fiecare florărie are stilul ei de lucru, de aceea în dreptul fiecărui produs se regăsește numele florăriei care la construit. Aici vei găsi numai florari talentați care vor face tot posibilul să-ți întreacă așteptările și să te motiveze să revii cu altă ocazie.

Răspunsul la întrebarea de ce Superflori București? Pentru că sunt florari deosebiți în capitala României care sunt eclipsați în vizibilitatea online de marile lanțuri de florării naționale. Superflori asigură tehnologia necesară pentru ca florarii să direcționeze energia în ceea ce știu ei să facă mai bine, crearea de construcții florale care să încânte ochii femeii importante din viața ta.

Florărie București SuperFlori

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot alege un buchet sau aranjament cu plata la livrare?

Da, ai posibilitatea să optezi atât pentru plata cu cardul online cât și în numerar atunci când primești florile la adresă.

Pot ridica florile din florărie?

Sigur că da, poți menționa la adresa de destinație unul dintre sediile florăriei.

Pot comanda flori cu livrare și în alte localități din România?

Poți comanda flori cu livrare și în alte localități disponibile din România. Selectează o altă localitate disponibilă din navigația site-ului.

Pot comanda flori cu livrare și în localitățile limitrofe ale capitale?

Sigur că da, în funcție de florăria pe care o alegi, poți comanda flori cu livrare în toate localitățile satelit ale capitalei printre care amintim Otopeni, Pantelimon, Buftea sau Cățelu. Ai în vedere că există și florării care livrează exclusiv în interiorul municipiului, aceste informații sunt evidențiate în paginile produselor.