Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Suceava și localitățile limitrofe.

© 2023 CATTLEYA WAREHOUSE

CUI: RO 44367026 Reg.Com. J33/1045/2021

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Fălticeni – Județul Suceava.


Vrei să trimiți un buchet de flori superb cu livrare astăzi în Fălticeni, Suceava?

Alege o florărie locală de pe SuperFlori Suceava. Beneficiezi de un catalog luxuriant de buchete și aranjamente florale ce pot fi livrate imediat în Fălticeni. La noi nu vei găsi imagini de buchete și aranjamente generice. Toate imaginile cu produse din catalogul județului Suceava sunt realizate de florării locale din Suceava. Dacă ești în pană de idei și nu știi ce ar putea prefera destinatara îți punem la dispoziție un florar cu care să discuți. Alege SuperFlori pentru a beneficia de transparență în privința comenzii tale. Comanda ta va fi procesată, construită și livrată de personalul aceleași florării din Suceava.

Ceva în plus.

Dacă dorești, poți adăga în pagina de finalizare a comenzii o cutie de praline, o sticlă de șampanie festivă sau, de ce nu, un tort delicios creat special pentru tine de către o cofetărie locală din Suceava. Bineînțeles, poți atașa și o felicitare cu un mesaj care să conțină urarea ta personală.

Bine de știut.

Poți comanda flori cu livrare atât în Fălticeni cât și în satele și comunele învecinate. Costurile de livrare diferă în funcție de distanța parcursă de către curierul nostru. Pentru a afla costul de livrare selectează destinația în pagina cu datele livrării. Livrarea florilor se poate face la domiciliul destinatarului, la locul de muncă al acestuia sau în oricare alt loc accesibil pentru curier. În cazul în care locația nu este disponibilă pentru a fi selectată alegeți un alt loc apropiat. Aveți în vedere că livrarea se poate face într-un interval orar de livrare, cererile pentru o livrare într-un interval de livrare mai restrâns sau livrarea la o oră fixă vor putea fi onorate doar în cazul în care acest lucru va fi posibil.