Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Otopeni


Florărie Otopeni

Trimite un gând frumos prin intermediul florilor.

Suntem siguri că destinatara va fi încântată de alegerea noastră! Alege SuperFlori ca mesager al gestului tău frumos. Îți punem la dispoziție un catalog cuprinzător cu buchete și aranjamente ce-i vor însenina ziua și îi vor transmite o stare de bine.

În plus, toată experiența unei comenzi aici este transparentă pentru că vei ști încă de la bun început numele florăriei care va procesa, construi și livra efectiv florile pe care ai ales să le dăruiești.

Livrare în aceeași zi în Otopeni și împrejurimi.

Atât timp cât plasezi o comandă în timp util pot selecta livrare în Otopeni într-un termen foarte scurt de aproximativ 3-4 ore sau într-o dată ulterioară. Poți comanda florile inclusiv pentru tine iar ca plată poți selecta atât plata cu cardul online cât și la livrare în numerar când curierul nostru va ajunge la tine.

Descoperă universul SuperFlori.

SuperFlori este o platformă națională prin care florăriile de excepție își pot expune buchetele și aranjamentele pentru vânzare. Beneficiezi de transparență și promptitudine ce vin la pachet cu un serviciu rapid de livrare la orice adresă din aria de livrare.

SuperFlori îți oferă o experiență unică în România deoarece îți permite să explorezi cataloage florale mixte ce conțin laolaltă creații florale de la mai multe florării.

Comandă flori cu livrare și în alte localități din România.

SuperFlori este disponibil și în alte județe din România. Poți începe prin a selecta o reședință de județ disponibilă din navigația platformei pentru a descoperi florării locale din alte județe ale României. Începând cu mai 2023 ne poți găsi inclusiv în Cluj-Napoca, Constanța sau Ploiești iar până în anul 2024 preconizăm că ne vom extinde în toate marele reședințe de județ ale țării.

Rămâi aproape pentru a descoperi buchete fascinante pe care le vei putea comanda din confortul locuinței sau biroului inclusiv în județul tău.

Florărie Otopeni Ilfov

Întotdeauna unic, niciodată generic.

Pe SuperFlori nu vei regăsi imagini generice. În dreptul fiecărui buchet sau aranjament este menționat transparent numele florăriei care l-a creat. Aceeași florărie care a realizat construcția florală din imaginea produsului comandat va gestiona și comanda ta. Mai mult de atât, vei regăsi și un număr de telefon la care poți apela direct un florar din București de la care să primești sfaturi în alegerea florilor sau informații referitoare la timpul de livrare.

Alege transparent experiența SuperFlori pentru acel ceva în plus.

Comanda ta cu livrare în Otopeni se va face la timp, în intervalul orar pe care l-ai selectat, respectând rețeta florilor din buchetul sau aranjamentul ales.

În plus odată cu florile poți include o felicitare cu urarea ta de bine, un tort aniversar, o cutie cu praline, un ursuleț de pluș sau o sticlă de șampanie Moet sau Martini.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum comand flori cu livrare în Otopeni?

Alege un buchet sau aranjament din această pagină sau explorează catalogul online al florăriilor care oferă livrare și în Otopeni. Toate buchetele și aranjamentele de mai sus au disponibilitate pentru livrare în Otopeni și în toate localitățile învecinate de București.

În cât timp ajung florile?

Poți selecta un interval orar de livrare disponibil. În principiu timpul maxim de la plasarea comenzii și până când florile ajung la destinație nu va fi mai mare de 4 ore.

Există un cost de transport?

Costul de transport pentru livrarea florilor în Otopeni este 30 lei. Acesta poate varia de perioada din an în care efectuezi comanda și în funcție de politica florăriei.

Cum sunt transportate florile?

Florile vor fi transportate în condiții optime de un angajat al florăriei și vor fi livrate destinatarei păstrând eticheta dăruirii florilor.

Pot alege livrare anonimă?

Curierul nu va menționa sub nici o formă numele tău dacă adaugi acest aspect în rubrica informații adiționale comandă aflat în pagina de finalizare a comenzii.

Pot avea o fotografie cu florile care urmează să fie livrate?

În afara perioadei foarte aglomerate de la început de martie poți cere să primești o fotografie cu buchetul sau aranjamentul înainte ca acesta să fie livrat.

Vreau să comand florile pentru mine, pot achita contravaloarea la livrare?

Da, prin SuperFlori poți inclusiv alege ca mijloc de plată în numerar la livrare.
Util mai ales atunci când comanzi florile pentru tine sau atunci când dorești să le dărui personal.