Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Ploiești și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Ploiești


Florărie online Ploiești cu livrare în Prahova

Alege experiența unor floriști de excepție.

Flori cu livrare atât în municipiul Ploiești cât și în localitățile învecinate. Pe Superflori vei regăsi creații florale care te vor încânta atât pe tine cât și pe destinatară. Alege flori suave pentru ziua mamei, flori în culori intense pentru a molipsi pe cineva cu starea ta de bine sau flori roșii atunci când vrei să celebrezi dragostea.

Catalog cu imagini ce aparțin florăriei care va gestiona și comanda ta.

Aici punem individualitatea florarului pe primul loc, de aceea credem că este important să-ți spunem că în această secțiune, la fel ca și în celelalte secțiuni, nu vei regăsi imagini generice. Fiecare buchet sau aranjament are menționat în clar numele florăriei care la construit.

Celebrează ziua mamei.

Dăruim flori mamei pentru a-i aminti că suntem cu gândul la ea și îi purtăm recunoștință pentru unele dintre cele mai memorabile amintiri de la începutul vieții noastre. Poți alege pentru această ocazie flori în colori fade într-o cutie sau un buchet colorat cu flori mixte pentru a-i aduce instant o stare de bucurie. Atunci când ești în dubii ne poți suna pentru a primi recomandări de la un florar cu experiență.

Alături de flori poți include și un cadou ce poate fi ciocolată sau o sticlă aniversară cu vin spumant. Odată cu plasarea comenzii poți include și alte observații precum particularități ale adresei sau o eventuală modificare a rețetei florilor componente. De exemplu poți cere ca buchetul să nu includă flori parfumate sau anumite culori particulare care nu te încântă.

Puțin despre noi.

Suntem mândri să aducem mai aproape de tine florari locali talentați. Prin intermediul acestui portal ai acces în mod transparent la un catalog autentic cu imagini de buchete și aranjamente. SuperFlori oferă tehnologia necesară și simplitate în utilizare. În felul acesta florarii se pot dedica întru totul a ceea ce contează cu adevărat, crearea și livrarea de construcții florale pentru a celebra conexiunea umană.

Florărie Ploiești

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde este sediul florăriei?

Florăria are sediul principal în Ploiești, pe strada Traian Moșoiu la numărul 3.

Care este aria de livrare?

Florile pot fi livrate și într-o rază de 50 kilometri în anumite localități, comune sau sate din județul Prahova. Livrarea este gratuită în municipiul Ploiești și contra cost în rest.

Care este termenul de livrare?

Livrarea comenzii tale se poate face într-unul dintre intervalele orare prestabilite ce sunt disponibile pentru a fi selectate.
Poți alege inclusiv ca florile să ajungă la destinatară în aceeași zi.

Care sunt mijloacele de plată disponibile?

Îți punem la dispoziție 3 metode de plată. Online cu cardul, în numerar la livrare sau în numerar și cu cardul la sediul florăriei.

Pot comanda cu ridicare din florărie?

Da, cu siguranță, în felul acesta ne putem și cunoaște. Trebuie doar să menționezi la adresa de livrare unul din sediile florăriei.

Puteți livra și în alt oraș din România?

Buchetele și florile din această secțiune pot fi livrate doar în județul Prahova.
Pentru a trimite flori în alt județ este necesar să selectați o altă reședință de județ din navigația principală a site-ului.