Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Sibiu și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Sibiu


Florărie Sibiu Cu Livrare La Domiciliu

Descoperă florile cu livrare în aceeași zi în Sibiu și în localitățile limitrofe.

Florile sunt în primul rând pentru a celebra ziua de naștere a unei femei dragi din viața ta. Prin flori poți de asemenea reafirma dragostea față de o persoană iubită sau pentru a celebra o înfăptuire în viața de familie sau în viața profesională.

Pe Superflori vei regăsi excelența floristicii românești, pe Superflori în această secțiune vei regăsi o florărie de excepție din Sibiu: à Côté.

Florăria à Côté te va surprinde și îți va întrece așteptările.

Descoperă un nou mod de a comanda flori online.

Superflori este singurul marketplace din România destinat în exclusivitate florăriilor cu un standard înalt de calitate.

Suntem mesagerii gestului tău de bine.

Floriști fiind, știm cel mai bine cât de important este momentul în care destinatara primește florile pe care le-ai comandat. Vom face tot posibilul ca experiența primirii florilor să fie pe măsura gestului tău.

Catalogul acestei secțiuni conține produse ce vor fi livrate în exclusivitate de către florăria à Côte din municipiul Sibiu.

Fă cunoștință cu excelența floriștilor de pe Superflori.

Pe Superflori vei regăsi numai floriști ce au un standard înalt de calitate. Asta înseamnă stoc mare de flori și capacitate mare de producție buchete și aranjamente.

Catalogul de produse din această secțiune poate fi livrat în municipiul Sibiu și în localitățile limitrofe.

Florărie Sibiu

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am plasat o comandă, cum pot contacta florăria dacă am întrebări?

În subsolul email-ul de comandă aveți instrucțiunile și numărul de telefon al floristului care va construi și va livra comanda ta. Ai în vedere că întreg procesul de comandă și livrare este unul automat, noi te vom contacta doar în cazul în care există o neclaritate în bonul de comandă pe care l-ai completat.

Care sunt mijloacele de plată?

Ca metodă de plată principală poți plăti în siguranță cu cardul direct pe acest site. Alternativ poți selecta și plata în numerar la livrare.

Disponibilitatea florilor și a accesoriilor.

Nu folosim imagini generice, produsul din imagine este realizat de aceeași florărie care va construi și comanda ta. Ai totuși în vedere că în funcție de stoc, cromatică și gradul de înflorire pot exista diferențe. Aceste diferențe se aplică și pentru accesorii. Plasarea unei comenzi implică asumarea acestui termen, așa cum este menționat și în pagina cu termeni și condiții.

Despre ziua și intervalul orar de livrare.

Livrarea se face în ziua și în intervalul orar selectat de tine. Livrarea nu se face la o oră fixă.

Pot personaliza un buchet de flori?

Da, poți comanda buchetul sau aranjamentul care să se încadreze în bugetul dorit urmând ca în rubrica mențiuni comandă să adaugi preferințele tale.