Shopping Cart

No products in the cart.

Marketplace Pentru Florării

Vă oferim posibilitatea de a vinde flori cu livrare la domiciliu prin intermediul acestui website.

Oferim o serie de beneficii pe care nu le veți găsi în altă parte.

Marketplace dedicat în exclusivitate florăriilor.

SuperFlori se adresează acelor florării locale care nu dețin o platformă online și vor să vândă flori cu livrare la domiciliu în orașul de reședință sau în județul de reședință.

Față de modelul actual, clienții au parte de transparență. Vor cunoaște numele florăriei și vor alege un buchet sau aranjament în baza unei fotografii reale care să reflecte stilul acelei florării.

Vânzare de buchete și aranjamente florale sub nume propriu.

Folosiți numele proprii florării.

Aveți posibilitatea de a vă crește notorietatea si vizibilitatea în mediul online.

Pagina proprie în care aveți și produsele disponibile spre vânzare va conține informații detaliate ale florăriei dumneavoastră.

Serviciul este gratuit.

Nu sunt comisioane aplicate vânzărilor sau taxe de instalare.

Ne ocupăm de implementare și promovare.

Care sunt cerințele?

  1. Stabilim o întâlnire la florăria dumneavoastră pentru a ne cunoaște și discuta toate detaliile.
  2. Vă putem pune la dispoziție un fotograf gratuit pentru fotografierea buchetelorși aranjamentelor florale. Fotografiile vor putea fi folosite pe profilul propriu de Facebook și pe acest website.
  3. Contul bancar al societății în care veți primi banii aferenți comenzilor livrate. Va trebui să emiteți o factură fiscală pentru fiecare comandă în parte.

Ne vom ocupa de implementare și vom scrie conținutul necesar atât pentru produse cât și pentru pagina florăriei online.

Promovarea în mediul online rămâne în sarcina noastră.

Funcționalități disponibile pentru contul dumneavoastră.

  • Aveți acces la interfața site-ului unde puteți gestiona magazinul propriu. Puteți gestiona comenzile online și stocul florilor.
  • Puteți oricând închide magazinul în zile specifice. Util atunci când nu aveți flori pe stoc, sunteți aglomerați cu evenimentele sau sunteți în concediu.
  • Clienții pot selecta o dată și un interval orar de livrare. Acest interval orar de livrare va fi unic florăriei dumneavoastră și va avea funcții inteligente, un exemplu, nu se va putea selecta intervalul orar 12:00 – 15:00 din aceași zi dacă este ora 13:00.
  • Poate fi atașat un mesaj personalizat comenzii.
  • La fiecare comanda poate fi atașat o cutie de praline, tort sau sticlă de șampanie/vin, sau orice preferați, funcție unică florăriei dumneavoastră.
  • Opțional poate fi adăugată opțiunea de livrare în tot județul de reședință al florăriei. Fiecare localitate va putea avea un cost suplimentar de transport personalizat care să acopere cheltuielile cu personalul și carburantul.
  • Produsele dumneavoastră vor putea fi livrate doar în localitatea de reședință sau opțional în tot județul de reședință.

Alte informații.

Va fi oferit suport rapid în intervalul 08:00 – 23:00 pentru florăriile partenere.

Florăriile vor primi consultanță pentru gestionarea optimă a comenzilor.

Puteți renunța la prezența pe https://superflori.ro/ unilateral, fără preaviz, fară motiv și fără taxe.

Care sunt criteriile pentru acceptarea cererei?

Principiile noastre sunt seriozitatea și promtitudinea. Nimeni nu este perfect, dar pe lângă felul în care arată buchetele și aranjamentele create de florăria dumneavoastră suntem interesați și de recenziile primite în mediul online.