Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Recomandări Pentru Livrarea Florilor La Domiciliu De 8 Martie

Se apropie 8 martie și inevitabil o mare parte dintre noi doresc sa dăruiască personal sau prin intermediul unei florarii online un buchet sau un aranjament floral persoanei dragi.

Într-o lume perfectă sau în oricare altă zi a anului (mai puțin 1 martie) este suficient să accesezi website-ul florăriei preferate să alegi un buchet și să comanzi din confortul fotoliului.

8 martie este excepția de la regulă. Pur și simplu numărul florăriilor din Romania nu poate face față volumului extraordinar de mare de cereri.

Mai jos sunt o listă de recomandări care vor garanta livrarea la timp a florilor pe care mama, soția, bunica sau vechea prietenă din copilărie le preferă.

Flori Cu Livrare La Domiciliu De 8 Martie
De 8 martie cererea de flori cu livrare la domiciliu depășește cu mult oferta.

Comandă florile din timp.

Este de la sine înțeles că este nevoie să faci comanda din timp, cu o săptămână sau chiar două înainte.

O florărie online care se respectă va procesa și lucra comenzile în ordinea în care ele sosesc.

Chiar și așa, chiar dacă capacitatea de lucra comenzile este destul de mare, livrarea unui număr foarte mare de comenzi într-un interval scurt de timp este imposibilă.

Sunt florarii care nu mai acceptă comenzi pentru 1 sau 8 martie cu câteva zile bune înainte. Tocmai pentru că capacitatea de livrare a florilor la domiciliu a fost atinsă.

Citește recenziile florăriei online.

Un barometru excelent al gradului de satisfacție al clienților îl constituie recenziile din diferite medii online. Aruncă o privire pentru a vedea gradul de profesionalism al florăriei online pe care ai pus ochii. Caută în special recenzii în care clienții se plâng de comenzile nelivrate la timp.

Alege livrarea prin curierii florăriei în detrimentul firmelor de curierat.

Florile și firmele de curierat nu fac casă bună. Manipularea și depozitarea construcțiilor florale nu trebuie făcută în cutii. Florile sunt extrem de delicate și trebuiesc transportate în găleți speciale cu apă. Buchetele și aranjamentele florale nu trebuie sa atingă suprafețe sau mai rău acestea nu trebuie să fie răsturnate.

Alege întotdeauna o florărie locală în detrimentul uneia naționale care va face livrarea printr-o firmă de curierat. Această alegere este recomandată indiferent de tentația ofertei și a fotografiei de pe website.

Împărtășește dragostea pentru flori.