Aria de livrare a acestei secțiuni este întreg județul Vrancea.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Aranjamente florale cu livrare în Focșani

Afișez toate cele 33 de rezultate

Trimite persoanei dragi aranjamente florale minunate în toată Vrancea.

Vă punem la dispoziție aranjamente florale cu flori particulare disponibile cu livrare la sediu de firmă și domiciliu în maxim 2 ore de la efectuarea comenzii. Acest serviciu este disponibil în orarul de funcționare a florăriei noastre din Focșani. Puteți alege aranjamente construite pe baza unui coș din răchită naturală, cutie din carton sau pe bază de vas ceramic. Fiecare aranjament va include instrucțiuni specifice de îngrijire tipărite pe hârtie groasă cartonată. Aranjamentele noastre florale sunt în culori pastelate sau în nuanțe neutre, florile predominante sunt din soiuri de calitate superioară precum trandafirii Avalanche Meijer sau Avalanche Pink. Vă stăm la dispoziție și pentru comenzi atipice de aranjamente florale. Lista standard pe care o puteți găsi pe acest website include pe lângă aranjamente cu flori și aranjamente spectaculoase cu orhidee Phalaenopsis la ghiveci în vase ceramice de calitate înaltă. Livrarea la destinatar este gratuită în orașul Focșani și cu cost adițional în funcție de distanță pentru restul satelor, comunelor și localităților din județul Vrancea. Livrarea se face de către personalul florăriei fără a apela la intermediari sau firme de curierat.

Vizitați-ne și florăria fizică din Focșani.

Vizitați-ne florăria dacă sunteți din Focșani sau vă aflați doar în trecere prin oraș și sunteți în căutarea unui aranjament floral de bun gust pe care să îl oferiți persoanei dragi când ajungeți la destinație. Vă putem consilia în alegerea florilor recomandându-vă cea mai indicată alegere în funcție de preferințele persoanei căreia doriți să-i dăruiți aranjamentul. Adresa la care ne puteți găsi este Ștefan cel Mare 23, Focșani, Vrancea. Vă așteptăm cu drag să creăm și să surprindem împreună.

Comandă flori online la un click distanță.

Știm că timpul este prețios, de aceea întreg procesul de plasare a comenzii online este menit să fie cât mai ușor cu putință. Plata poate fi efectuată și online cu cardul indiferent dacă este un card românesc în lei sau un card emis în restul lumii în valută.