Aria de livrare a acestei secțiuni este întreg județul Vrancea.

© 2004 - 2023 SLIK INFORMATICA

CUI: 16096584 Reg.Com. J39/874/2004

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florăria EMA din Focșani / Toate Produsele

Afișez toate cele 145 de rezultate

Catalogul de buchete și aranjamente cu livrare în Vrancea ale florăriei EMA din Focșani.

Prin intermediul florăriei EMA din Focșani poți să-i transmiți un gând bun prin intermediul florilor persoana dragă sau partenerul de afaceri din județul Vrancea. Alege dintr-o varietate bogată de buchete și aranjamente florale multicolore disponibile cu livrare în 1-2 ore atât în Focșani cât și în imediata vecinătate.

Întreg procesul de livrare este transparent, comanda ta va fi preluată, dată în lucru și livrată integral de către personalul florăriei ce are sediul în Focșani, Vrancea, Strada Ștefan cel Mare 23. Poți apela personalul florăriei la numărul de telefon +40742111375 pentru a cere informații suplimentare în ceea ce privește o eventuală comandă online cu livrare sau pentru a cere consultanță floristică.

Buchete, aranjamente florale, aranjamente cu plante, diverse cadouri.

Odată cu florile poți comanda praline cu ciocolată, șampanie festivă și nu în ultimul rând torturi în diferite sortimente și culori. Livrarea florilor și enventualele cadouri se pot face însoțite de o felicitare sau, în funcție de preferințe, livrarea poate fi anonimă. este suficient să nu vă semnați pentru ca noi să nu dezvăluim identitatea expeditorului. Echipa florăriei EMA din Focșani te așteptă pentru a crea împreună.