Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Superflori este disponibil în Bacău

Bună, te anunțăm că de acum SuperFlori este disponibil și în Bacău. Am încheiat un parteneriat care îți va permite să comanzi flori cu livrare în acest județ. Nu sunt taxe de transport în municipiu iar livrarea se face prin intermediul unui angajat al florăriei partenere din Bacău într-un timp foarte scurt.

Alegând SuperFlori ai următoarele beneficii.

Alege florăria online SuperFlori Bacău pentru a avea transparență în ceea ce privește procesul de livrare, serviciile unui florist experimentat și nu în ultimul rând ușurință în utilizare.

Alege SuperFlori atunci când e ziua mamei tale și vrei să-i dăruiești un buchet de flori deosebit sau pentru a celebra partenera ta de afaceri oferindu-i un aranjament cu orhidee impunător. La noi vei găsi floriști cu un stil în ton cu ultimele tendințele, deschiși și cu rapiditate în comunicare.

SuperFlori acum și în Bacău
SuperFlori Bacău

Florărie cu sediul fizic în Bacău.

Sediul florăriei partenere este în Bacău, drept urmare poți păși pragul și în atelierul de creație de pe strada Logofăt Tăutu la numărul 5. Te așteptăm la noi atunci când ești în oraș și preferi să-i dăruiești buchetul de flori personal. Având sediul în Bacău îți oferim posibilitatea și de a achita florile în numerar la livrare sau în florărie.

Îți punem la dispoziție un catalog variat cu buchete, aranjamente, plante și cadouri din care să alegi.

Consultă catalogul online disponibil cu livrare în Bacău pentru a alege florile care îți sunt pe plac.

Al la dispoziție buchete de flori, aranjamente florale standardizate din care să alegi. În plus, poți discuta cu un florist pentru a construi un buchet sau aranjament personalizat așa cum ți-l imaginezi.

Acel ceva în plus. Poți suplimenta comanda alegând un tort plin de savoare furnziat de o cofetărie locală din Bacău cu prestigiu.

Te așteptăm și să discutăm despre evenimentul tău privat.

Plănuiești o nuntă, un botez sau un altfel de eveniment privat în Bacău? Personalul florăriei partenere îți stă la dispoziție prin intermediul unei întâlniri pentru a discuta o soluție agreată de tine privind decorațiunile florale necesare.

Folosește datele de contact ale secțiunii Bacău pentru a afla disponibilitatea și programa eventual o întâlnire.

Împărtășește dragostea pentru flori.