Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Constanța și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni Și Condiții SuperFlori Constanța

Utilizarea secțiunii SuperFlori Constanța implică acceptarea următoarelor condiții ce se adaugă termenilor și condițiilor generale.

Să ne cunoaștem.

Atunci când plasezi o comandă cu livrare în Constanța aceasta va fi recepționată, construită și livrată în funcție de produsul ales de una dintre următoarele florării:

1.S.C. BOEMIA ART DECOR S.R.L. cu date de identificare fiscale CUI RO 40644086, J13/807/2019 ce are sediul social în municipiul Constanța, Str. Pescarilor 67A, Bl.5, Et.8, Ap.20. Punctul de lucru al florăriei este pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu 175A, municipiul Constanța.

Societatea se va regăsi pe acest site și sub numele de Manufaktura Flowers.

2.S.C. BEBE URSULET S.R.L. cu date de identificare fiscale CUI RO 23075827, J40/618/2008 ce are sediul social în Str. Veteranilor 1-5, Bl.7, Sc.1, Et.P, Ap.1, sector 6, București. Punctul de lucru al florăriei este pe strada Interioară 3, numărul 19, municipiul Constanța.

Această societate se va regăsi pe acest site și sub numele de Green Flower.

Disponibilitate flori și accesorii.

Este important să ai în vedere că stocul de flori și accesorii fluctuează în funcție de sezon și momentul din săptămână când dorești livrare.

Anumite flori pot fi înlocuite cu unele asemănătoare de aceeași valoare, te asigurăm că rezultatul va fi la fel de încântător. Dacă se întâmplă acest lucru noi te vom contacta telefonic și îți vom cere acordul expres. Accesoriile precum ambalajele buchetelor, vasele ceramice sau coșurile pot fi de formă și valoare apropiată.

Mijloace de plată disponibile.

Poți achita atât cu cardul aici pe SuperFlori cât și în numerar la livrare sau în florărie.

Atunci când achiți contravaloarea florilor cu cardul pe acest site suma va fi debita direct în contul societății florăriei alese.

Costuri de livrare.

Livrarea este gratuită în interiorul municipiului Constanța și contra cost în restul localităților disponibile pentru a fi selectate. Costul de transport în zonele limitrofe ale municipiului este echivalent cu numărul de kilometri pe care curierul florăriei este necesar să îi parcurgă până la destinație. Poți afla costul de livrare pentru celelalte localități în pagina de finalizare a comenzii odată cu selectarea adresei.

Proprietatea intelectuală.

Toate imaginile prezentate pe acest site sunt protejate de dreptul de autor și nu pot fi reproduse sub nici o formă atât în mediul online cât și în mediul offline.

Ultima actualizare 31.08.2023

Echipa noastră îți stă la dispoziție.