Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Iași și localitățile aflate la maxim 30 km distanță.

© SUPERFLORI

Coș produse

Nu ai niciun produs în coș.

Termeni și condiții Superflori Iași

Atunci când utilizezi secțiunea Superflori Iași va trebui să fii de acord cu termenii și condițiile din această pagină, acești termeni se adaugă termenilor și condițiilor generale.

Cine suntem?

Atunci când plasezi o comandă în această secțiune comanda ta va fi procesată, construită și livrată de:

S.C. Geos Web S.R.L. cu date fiscale J40/10002/2013, CUI J22/2516/19.07.2019, sediu social în Aleea Tudor Neculai nr 160B, apartament 17, municipiul Iași, județul Iași. Această societate se va regăsi în această secțiune și sub denumirea de DivaFlor.

Care este aria de livrare, care sunt costurile de livrare?

Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Iași și localitățile limitrofe. Livrarea este gratuită în Iași și contra cost în restul ariei de livrare. Livrarea se face în regim propriu iar costul de livrare în afara municipiului este de 1,5 lei kilometru, calculat pentru distanța dus-întors.

Politica de înlocuire.

În funcție de sezon și de stocul din florărie anumite flori din rețetar pot fi înlocuite cu flori asemănătoare.

Metode de plată.

Poți achita online cu cardul în momentul plasării comenzii. Comenzile cu livrare în municipiul Iași pot fi achitate și în numerar la livrare.

Pentru comenzile cu livrare în afara municipiului Iași acceptăm numai comenzi plătite online cu cardul. Ne rezervăm dreptul să anulăm comanda în cazul în care plasezi o comandă cu livrare în afara municipiului Iași și alegi plata în numerar la livrare.

Ultima actualizare: 22.10.2023

Îți mulțumim că folosești Superflori.