Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență Florărie Bacău

+4 0754 612 074

© 2019 - 2023 PRIGAV DECOR

CUI: 40953979 Reg.Com. J04/807/2019

Termeni Și Condiții SuperFlori Bacău

Folosirea secțiunii SuperFlori Bacău implică acceptarea termenilor și condițiilor următoare. Acestea se adaugă la termenii și condițiile generale.

Informații privind livrarea în Bacău.

Comanda online cu livrare în Bacău va fi procesată, dată în lucru și livrată de S.C. PRIGAV DECOR S.R.L. cu sediu în municipiul Bacău, strada Logofăt Tăutu 5 și date de identificare fiscală CUI 40953979, J04/807/2019. Societatea va fi regăsită pe acest website și sub denumirea Firfior.

Termen de livrare a florilor și accesoriilor.

Livrarea florilor și a eventualelor accesorii adăugate se va face la data și în intervalul orar specificat de tine în momentul plasării comenzii online. Data de livrare și intervalul orar de livrare poate fi modificat ulterior dacă destinatarul nu este la adresă sau nu răspunde la telefon sau sonerie. În cazul comenzilor în afara municipiului Bacău revenirea ulterioară atunci când destinatarul nu este disponibil pentru primire, se va achita din nou costul de transport. Data de livrare și intervalul orar de livrare poate fi modicat de Firfior în caz de forță majoră.

Costuri suplimentare de livrare.

Livrarea este gratuită în municipiul Bacău. Livrarea în localitățile, comunele, satele și cătunele limitrofe se fa face contra unui cost suplimentar ce va fi calculat automat în momentul selectării destinației. Costul transportului este raportat la numărul de kilometri parcurși (dus-întors) de către curierul florăriei.

Disponibilitate flori și accesorii, politica de înlocuire.

Stocul de flori variază în funcție de anotimp și ziua din săptămână din momentul în care plasați comanda. Ne rezervăm dreptul de a face mici modificări în componența construcției florale. Vă asigurăm că buchetul sau aranjamentul comandat va fi la fel de fermecător ca cel din fotografie. Stați fără grijă, vă vom contacta și vă vom cere acordul. Coșurile din răchită și cutiile pot fi de formă și dimensiune asemănătoare.

Informații privind plata.

Puteți plasa o comandă cu plata la livrare sau cu plata online cu cardul direct pe site.

Anulare comandă

Puteți anula o comanda în cazul în care aceasta nu este în livrare sau livrată.

În cazul în care ați achitat deja primiți returnarea sumei în termenul prevăzut de legislația țării noastre.

Aveți în vedere că nu pot fi anulate precomenzile.

Contactați-ne pentru alte informații suplimentare.