Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență Florărie Bacău

+40754 612 074

© 2019 - 2023 PRIGAV DECOR

CUI: 40953979 Reg.Com. J04/807/2019

Florărie Online Bacău


Florărie Online Bacău

Este ziua onomastică a mamei tale sau soția ta își serbează ziua numelui?

Alege florăria Firfior din Bacău pentru a transmite celui drag un gând bun prin intermediul unui buchet de flori sau aranjament din flori naturale în cutie sau coș de răchită. Livrarea florilor se va face în Bacău la data și în intervalul orar stabilit de tine în momentul comenzii online. Comandă flori din confortul locuinței sau de la serviciu indiferent dacă ești în România sau în afara țării.

În plus poți adăuga odată cu florile un cadou dulce sub forma unui tort delicios, o sticlă de șampanie aniversară sau, de ce nu, o carte.

Alege SuperFlori pentru a transmite un gest frumos cuiva drag din Bacău.

Alege transparent un florar local din Bacău pentru a fi mesagerul gestului tău frumos. Beneficiezi de suport prompt, flori particulare aranjate cu bun gust și accesorii care fac diferența. În plus, suntem siguri că destinatara florilor va fi încântată de alegerea florăriei noastre.

Florărie locală din Bacău, livrare în aceeași zi.

Minunatele buchete și aranjamente prezente în acest catalog online sunt realizate de florăria Firfior ce are sediul în Bacău. În orice moment poți contacta direct florăria pentru a afla stadiul comenzii sau pentru a efectua modificări de ultim moment în ceea ce privește adresa de livrare sau intervalul orar de livrare. Ai în vedere că aceste modificări ulterioare pot fi efectuate doar în funcție de disponibilitatea personalului florăriei.

Prin intermediul SuperFlori aveți parte de transparență pe tot parcursul procesului de livrare.

Informații utile privind comanda ta de flori cu livrare.

Află că poți selecta orice interval orar ce este disponibil. Ai în vedere că pot exista momente din an în care suntem foarte aglomerați ce va avea ca urmare indisponibilizarea anumitor zile sau intervale orare. Îți stăm la dispoziție prin intermediul florăriei noastre partenere din Bacău pentru informații suplimentare privind disponibilitatea și asistență în alegerea florilor potrivite.

Livrarea florilor în Bacău se va face prin intermediul propriului curier în condiții optime de transport. Nu folosim servicii de curierat naționale deoarece acestea nu sunt indicate pentru a manipula și transporta produse extrem de sensibile precum sunt florile naturale.