Coș produse

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de confidențialitate

Cine suntem.

Adresa sitului web este: https://superflori.ro.

Acest site este în proprietatea SC SLIK INFORMATICA SRL, datele de identificare fiscală ale firmei sunt CUI 16096584, J39/74/2004.

Ce date personale colectam și motivele pentru care le colectăm.

Atunci când plasați o comandă, toate datele personale pe care le introduceți vor fi colectate în baza de date a acestui website.

Datele vor fi folosite pentru a livra comanda conform detaliilor pe care le introduceți și pentru a emite factura fiscală. Acestea vor fi păstrate pentru o perioadă nedeterminată de timp.

Cu cine partajăm aceste date.

Datele vor fi colectate și de florăria parteneră din marketplace pe care o alegeți, ce va gestiona și livra comanda dumneavoastră. Datele de identificare complete se regăsesc în pagina de contact a secțiunii orașului de reședință a florăriei. Motivele sunt aceleași și sunt enumerate mai sus, respectiv pentru a emite factura fiscală, pentru a procesa și pentru a livra comanda.

Analitice

Folosim Google Analytics pentru statistici privind paginile vizualizate, interacțiunea cu acestea cât și timpul petrecut pe site.

Recenzii

Când adăugați o recenzie unui produs aceasta va apărea și în pagina din marketplace a vânzătorului acelui produs. Sunt colectate datele introduse în acel formular, șirul agenților folosiți pentru a detecta spamul și adresa IP.

Cache

Acest site folosește cache-ul pentru a facilita un timp de răspuns mai rapid și o experiență mai bună pentru utilizatori.

Cache-ul stochează potențial o copie duplicat a fiecărei pagini web afișate pe acest site. Fișierele de cache expiră conform unui program stabilit de administratorul site-ului, dar pot fi șterse ușor de către administrator înainte de expirarea lor programată, dacă este necesar.

Contul de utilizator

Nu este necesară crearea unui cont de utilizator pentru a efectua o comanda. Contul de utilizator este opțional și este util dacă doriți pe viitor să mai comandați pe acest website. Toate datele personale introduse sunt colectate pe termen nedeterminat. La cerere putem să vă ștergem contul împreună cu toate datele introduse.

Cookie-uri

Chiar și atunci când nu trimiteți o comanda, dar introduceți date personale în căsuțele de la finalizarea comenzii ele sunt memorate și păstrate în cache-ul navigatorului dumneavoastră până la un 1 an de zile sau până când goliți această memorie. Acest lucru se face pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a acestui website.

Plata online cu cardul.

Utilizând plata cu cardul permiteți Stripe sa stocheze datele personale. Aceste date vor fi păstrate în siguranță pe servere criptate. Stripe se folosește de aceste date pentru a monitoriza plățile și a preveni frauda. Aceste date vor fi folosite pentru a face tranzacțiile interbancare necesare, respectiv plățile către florăriile din marketplace. În cazul în care există opțiunea și alegeți să salvați datele cardului cu care efectuați plata acestea vor fi salvate exclusiv tot pe serverele Stripe.

Cine are acces la aceste date.

La aceste date au acces atât administratorul și managerul de magazin al SC SLIK INFORMATICA SRL cât și florăria din marketplace la care ai plasat comandă online.

Florăria la care ai plasat comanda va avea acces la date precum IP-ul adresei de internet și sumarul comenzii.

Care sunt drepturile dumneavoastră.

Puteți cere ștergerea datelor personale pe care le avem despre dumneavoastră. Nu vor putea fi șterse datele personale care sunt necesare conform legii. De exemplu datele personale din factura de achiziție ce este obligatorie și se depune în contabilitatea firmei.

Cum vă protejam datele.

Acest website beneficiază de mai multe copii de siguranță. Copiile sunt păstrate atât local, în două locații diferite cât și pe server alături de copia live a site-ului.

Toate copiile sunt criptate și protejate cu parolă.

Informații de contact.

Dacă sunteți preocupați de datele pe care le colectăm și doriți mai multe informații vă stăm la dispoziție prin intermediul datelor de contact din această pagină.

Ultima actualizare 31.08.2023