Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

© 2004 - 2023 SLIK INFORMATICA

CUI:16096584 Reg.Com. J39/74/2004

Politica de confidențialitate

Cine suntem.

Adresa sitului web este: https://superflori.ro și este gestionat de S.C. Slik Informatica S.R.L. cu date de identificare fiscala CIF 16096584, J39/74/2004.

Ce date personale colectam și motivele pentru care le colectăm.

Atunci când plasați o comandă, toate datele personale pe care le introduceți vor fi colectate în baza de date a acestui website.

Datele vor fi folosite pentru a livra comanda conform detaliilor pe care le introduceți și pentru a emite factura fiscală. Acestea vor fi păstrate pentru o perioadă nedeterminată de timp.

Cu cine partajăm aceste date.

Datele vor fi colectate și de florăria parteneră din marketplace pe care o alegeți, ce va gestiona și livra comanda dumneavoastră. Datele de identificare complete se regăsesc în pagina de contact a secțiunii orașului de reședință a florăriei. Motivele sunt aceleași și sunt enumerate mai sus, respectiv pentru a emite factura fiscală, pentru a procesa și pentru a livra comanda.

Recenzii

Când adăugați o recenzie unui produs aceasta va apărea și în pagina din marketplace a vânzătorului acelui produs. Sunt colectate datele introduse în acel formular, șirul agenților folosiți pentru a detecta spasmul și adresa IP.

Contul de utilizator

Nu este necesară crearea unui cont de utilizator pentru a efectua o comanda. Contul de utilizator este opțional și este util dacă doriți pe viitor să mai comandați pe acest website. Toate datele personale introduse sunt colectate pe termen nedeterminat. La cerere putem să vă ștergem contul împreună cu toate datele introduse.

Cookie-uri

Chiar și atunci când nu trimiteți o comanda, dar introduceți date personale în căsuțele de la finalizarea comenzii ele sunt memorate și păstrate în cache-ul navigatorului dumneavoastră până la un 1 an de zile sau până când goliți această memorie. Acest lucru se face pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a acestui website.

Plata online cu cardul.

Utilizând plata cu cardul permiteți Stripe sa stocheze datele personale. Aceste date vor fi păstrate în siguranță pe servere criptate. Stripe se folosește de aceste date pentru a monitoriza plățile și a preveni frauda. Aceste date vor fi folosite pentru a face tranzacțiile interbancare necesare, respectiv plățile către florăriile din marketplace. În cazul în care alegeți să salvați datele cardului cu care efectuați plata acestea vor fi salvate exclusiv tot pe serverele Stripe.

Care sunt drepturile dumneavoastră.

Puteți cere ștergerea datelor personale pe care le avem despre dumneavoastră. Nu vor putea fi șterse datele personale care sunt necesare conform legii. De exemplu datele personale din factura de achiziție ce este obligatorie și se depune în contabilitatea firmei.

Cum vă protejam datele.

Acest website beneficiază de mai multe copii de siguranță . Copiile sunt păstrate atât local, în două locații diferite, pe server alături de copia live a site-ului cât și în cloud la un furnizor din afara țării. Toate copiile sunt criptate și protejate cu parolă.