Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Cluj-Napoca și localitățile aflate la maxim 35 km distanță.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Cluj-Napoca


Florărie Online Cluj-Napoca Cu Livrare La Domiciliu

Servus, bine ai venit la SuperFlori!

Secțiunea SuperFlori Cluj-Napoca este locul în care florăriile locale din inima Transilvaniei își pot vinde propriile creații florale. Aici credem în individualitatea fiecărui florar. De aceea vei regăsi în dreptul fiecărui buchet sau aranjament numele florăriei care l-a creat. Aceeași florărie care a creat buchetul din imaginea produsului comandat va construi și livra comanda ta.

Dorești să discuți direct cu florarul care va crea comanda ta? Pe SuperFlori este simplu. Regăsești în pagina de contact datele complete ale florăriilor, precum numele societății, datele de identificare fiscală, adresa și nu în ultimul rând numărul de telefon.

Alege un buchet sau aranjament construit și livrat de un florar din Cluj-Napoca.

În această secțiune vei regăsi laolaltă buchete și aranjamente create și livrate de mai multe florării. E un concept unic care îți afișează laolaltă buchete și aranjamente în stiluri diferite. Noi suntem siguri că te va încânta și te vei regăsi cu stilul unic al uneia dintre florării.

Celebrează ziua mamei.

Dăruim flori pentru a mulțumi, pentru a atrage atenția sau pentru că pur și simplu dorești să creezi o stare de bine celei care ți-a fost alături în cea mai mare parte a vieții. În secțiunea SuperFlori Cluj-Napoca vei regăsi cu siguranță buchetul sau aranjamentul potrivit pentru ziua mamei tale.

Bucură-te de florile sezonului. Îți recomandăm să profiți de buchete cu lalele, frezii, muscari sau bujori primăvara sau cu hydrangea în sezonul de vară. Cu toate că ele se regăsesc și în restul anului ele vor avea mai mult parfum și nu în ultimul rând un preț mai convenabil.

SuperFlori este ceea ce vrei tu să fie.

Pentru cei ce doresc să dăruiască SuperFlori poate fi modul cel mai simplu și rapid în care poți comanda flori online în mod transparent, direct de la florării locale. Pentru florării SuperFlori poate fi cea mai mare comunitate a florarilor din România, locul în care florarii își pot expune creațiile floristice fără ca complexitatea creării și întreținerii unei florării online să mai fie o povară.

SUPERFLORI Cluj-Napoca

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce să aleg SuperFlori Cluj-Napoca?

Poți alege SuperFlori Cluj-Napoca dacă dorești să comanzi într-un mod cu totul transparent flori cu livrare prin intermediul unei florării locale de excepție ce are sediul în municipiul Cluj-Napoca.

Care este aria de livrare?

Aria de livrare include municipiul Cluj-Napoca și orașele, comunele și satele aflate într-o rază de maxim 35 de kilometri. Poți alege ca livrare orice localitate disponibilă pentru selecție din pagina de finalizare a comenzii tale.

Cât costă transportul?

Eventualul cost de transport se calculează automat în pagina de finalizare a comenzii o dată cu selectarea localității de livrare.

Cine încasează plata cu cardul?

Întreaga sumă pe care o achiți (minus comisionul de procesare a cardului) va ajunge direct în contul florăriei din Cluj-Napoca care este menționată în sumarul comenzii tale. Societatea care gestionează SuperFlori nu intermediază plăți bancare între client și florărie.

Care sunt mijloacele de plată?

Pe SuperFlori ai libertate să achiți contravaloarea comenzii atât în numerar la livrare, în sediul florăriei la care ai plasat comanda sau online cu cardul.