Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Constanța și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Constanța


Florărie online Constanța cu livrare în aceeași zi

Flori cu livrare în aceeași zi în municipiul Constanța și în localitățile limitrofe.

SuperFlori este locul unde poți comanda flori cu livrare și în Constanța prin intermediul florăriilor Manufaktura Flowers și Green Flower. Ambele florării au sediul în Constanța. Drept urmare comanda ta poate ajunge la destinatar și într-un timp scurt atât în municipiul de la malul mării cât și în localitățile apropiate precum Ovidiu, Mamaia, Lazu, Lumina, Poiana sau Cumpăna.

În culori vibrante.

Vei regăsi în această secțiune florari locali cu un stil modern ce vor încânta și vor binedispune prin culori vibrante pline de viață. Nu ești hotărât și vrei să discuți cu un florar pentru a personaliza buchetul sau aranjamentul pe care vrei să îl dăruiești? Apelează personalul florăriei la numărul de telefon afișat și vei primi consultanță pentru a alege florile preferate ale mamei, soției sau prietenei tale. Te așteptăm cu mult drag.

Alegând SuperFlori ai următoarele beneficii.

Florărie locală din Constanța.

Comanda ta va fi preluată, construită și livrată de o florărie locală ce are sediul în Constanța. Poți alege între Manufaktura Flowers sau Green Flower. Ai în vedere că în dreptul fiecărui produs vei regăsi numele florăriei. Pentru că florăria este locală, buchetul sau aranjamentul poate fi livrat chiar în aceeași zi de către unul din angajații florăriei. Mai mult decât atât în cazul în care dorești să oferi florile personal poți alege și să ridici florile personal din atelier.

Imagini cu construcții florale reale.

Pe SuperFlori vei regăsi în dreptul fiecărui buchet sau aranjament numele florăriei care le-a creat. Construcțiile florale din imagini sunt realizate la punctul de lucru al florăriei menționate, iar persoana ce este alături de flori este cel mai probabil florarul care va construi și comanda ta. Poate te întrebi de ce este important acest lucru? Este important pentru că fiecare florărie are stilul ei propriu de construcție iar florile livrate vor reflecta ceea ce este în imagine.

Transparență

Știi încă de la bun început numele florăriei care va procesa, construi și livra comanda ta, fără surprize neplăcute, fără intermediari. Poți în orice clipă să discuți cu personalul florăriei pentru a cere detalii suplimentare sau pentru a construi un buchet care să conțină florile care îi sunt pe placul mamei sau soției tale. În cazul în care alegi plata cu cardul sumă va fi debitată direct în contul acelei florării pentru că SuperFlori nu intermediază plăți.

Livrare în aceeași zi dacă efectuezi comanda în timp util.

În dreptul fiecărui produs este menționată ora până la care florăria poate primi o comanda cu livrare în aceeași zi. Disponibilitatea intervalelor orare de livrare sunt în timp real, acestea sunt dinamice și expiră automat conform programului ales de florărie. Poți alege orice interval orar disponibil din orice zi a săptămânii. În plus, atunci când dorești florile pentru tine sau vrei să le dăruiești personal poți alege inclusiv plata în numerar la livrare.

O echipă de florari cu un standard înalt de calitate și creativitate.

Pe SuperFlori vei regăsi în exclusivitate florării locale ce au un standard înalt de calitate și creativitate. Ne dorim foarte mult să ne devii client fidel, de aceea este foarte important pentru noi ca serviciile florăriei să-ți depășească așteptările. Alege SuperFlori ca partener pentru a trimite un gând de recunoștință, respect sau iubire către o persoană importantă pentru a beneficia de acel ceva în plus.