Flori cu livrare în Focșani.


Cauți flori cu livrare în Focșani astăzi sau într-o dată ulterioară?

SuperFlori îți oferă posibilitatea de a livra flori atât în municipiu cât și în altă localitate, comună, sat din județul Vrancea.

Toate buchetetele și aranjamentele florale vor fi realizate special pentru comanda ta cu multă atenție și folosind flori proaspete.

SuperFlori oferă posibilitatea cadoului perfect pentru aniversare, 1 Martie sau Sfântul Valentin.

#SuperBuchete #SuperAranjamente
Livrare în aceeași zi oriunde în județul Vrancea.

Dorești să discuți cu unul dintre artiștii noștri florali?

Sună la +40742111375

Scopul nostru este de a face această experiență cât mai simplă și plăcută.

Puteți plăti cu cardul chiar dacă sunteți în străinatate și aveți disponibilitate în altă monedă, va fi făcută automat conversia in lei românești.

Fiecare comandă include posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat care v-a fi tipărit pe carton gros.

Informații generale despre SuperFlori Focșani.

Livrarea constructiilor florale în Focșani sunt efectuate de Florăria EMA. Puteți accesa întreg portofoliul de produse florale și accesând site-ul extern al florăriei https://ematoader.ro/. Întreg procesul de livrare, începând cu preluarea și procesarea comenzilor până la livrarea efectivă destinatarului este în sarcina acestei florării. Data și intervalul orar este stabilit de expeditorul comenzii. Modificarea datei de livrare și a intervalului orar după efectuarea comenzii poate fi realizată doar dacă există disponibilitate din partea florăriei.

În cazul aranjamentelor florale în coș, cutie sau vas cermaic pot fi unele diferențe ale formei recipientului dar ca valoare acestea vor fi asemănătoare. Livrarea la adresă este lipsită de costuri suplimentare în Focșani. În restul județului Vrancea există cost de transport adițional în funcție de numărul de kilometri până la destinație. Comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este 80 lei. Pentru a efectua o comandă cu livrare în data de 1 sau 8 martie vă recomandăm plasarea acesteia cu cel puțin 5 zile înainte. Efectuarea unei comenzi de la acest comerciant implică acceptarea termenilor și condițiilor generale.