Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

© 2004 - 2023 SLIK INFORMATICA

CUI:16096584 Reg.Com. J39/74/2004

Florărie Iași cu livrare în aceeași zi.


Florărie online Iași cu livrare

Descoperă pe SuperFlori florari locali din Iași ce au un standard înalt de calitate.

Alege buchetul de flori preferat selectează datele de livrare iar noi vom fi mesagerul tău. Comanda ta va li livrată de un florar local din municipiul Iași.

Poți alege ca destinație atât o adresă sau un punct de reper din municipiu cât și o localitate aflată în vecinătate. Alege SUPERFLORI Indiferent dacă destinatara se află în unul dintre cartierele Iașiului precum Copou, Podu Roș, Centru, Gară sau Tudor Vladimirescu. Aici vei regăsi un partener de excepție care va livra la timp florile.

Inspiră-te explorând creații florale autentice.

Vei regăsi în dreptul fiecărui buchet sau aranjament numele florăriei care l-a creat. Și știi care e partea frumoasă? Același florar va prelua și comanda ta. Aici comanzi flori transparent și alegi stilul care te reprezintă.

Celebrează femeia din viața ta.

Oricare ar fi motivul suntem siguri că ea își va umple chipul de bucurie când va vedea buchetul de flori. Doar ne imaginăm emoțiile care o cuprind atunci când deschide și citește mesajul tău. Pe SUPERFLORI vei regăsi un partener de încredere care îți va întrece așteptările.

În secțiunea Iași poți alege de la flori în nuanțe suave de roz și până la trandafirii de un roșu intens. În felul acesta ai la îndemână atât flori suave pentru ziua mamei cât și flori intense pentru ați declara dragostea pătimașă iubitei tale.

Acel ceva în plus.

Pe această platformă regăsești florari iscusiți ce pot livra flori în aceeași zi în 9 județe ale României. Descoperă individualitatea stilurilor și lasă-te inspirat de formele pe care florile le pot lua în aceste mâini dibace.

SUPERFLORI Cluj-Napoca

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este aria de livrare a acestei secțiuni?

Produsele din această secțiune pot li livrate în municipiul Iași sau în localitățile limitrofe.

Pot veni în florărie să ridic comanda mea?

Da, pe SuperFlori poți alege ca punct de livrare sediul florăriei. Menționează la adresa de livrare “ridic florile personal din florărie” iar buchetul sau aranjamentul comandat te va aștepta la data și în intervalul orar selecționat.

Doresc să discut cu un florar.

Fie că dorești să comanzi un buchet de flori personalizat sau vrei să afli anumite particularități ne poți suna.
Îți este la îndemână să discuți cu florăria din Iași apelând numărul de telefon dedicat.

Ce se întâmplă când plasez o comandă, unde ajunge aceasta?

SuperFlori este un marketplace cu funcții complexe. Atunci când plasezi o comandă florăria va primi atât un email cât și un mesaj pe telefon. Comanda ta se va regăsi și în contul de comerciant al florăriei. Tot florăria te poate contacta direct în cazul în care sunt neclarități și va marca comanda ca livrată după ce florile vor fi dăruite.

Care sunt costurile de livrare?

Livrare este gratuită în municipiul Iași.
Pentru celelalte localități costul de transport este de aproximativ 1.20 lei pe kilometru (dus-întors).