Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Suceava și localitățile limitrofe.

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Suceava


Florărie online Suceava cu livrare în aceeași zi

Flori îmbietoare cu livrare în Suceava.

Prin intermediul florăriei online SuperFlori îți punem la dispoziție o colecție cuprinzătoare de buchete și aranjamente florale. Poți comanda flori cu livrare la domiciliu chiar în aceeași zi atât în municipiul Suceava cât și în restul localităților, comunelor și satelor din județ. Alege într-un mod transparent o florărie cu un personal care va gestiona într-un mod optim preluarea, construcția și livrarea comenzii tale.

Alege tandemul Queen Concept Flowers / SuperFlori ca mesager al unui gest frumos.

Indiferent dacă te afli în Suceava sau câteva mii de kilometri de oraș găsești pe SuperFlori un partener de încredere pentru a trimite flori persoanei apropiate. Apelează la florăria Queen Concept Flowers de ziua mamei tale pentru a-i transmite un gest de recunoștință sau de 8 martie pentru a o celebra pe soția ta. Personalul florăriei va livra florile păstrând eticheta respectând data și intervalul orar pe care îl selecționezi în momentul plasării comenzii online.

Avantajele SuperFlori

Transparență.

Transparență privind procesul de comandă și livrare. Alegi un buchet sau aranjament ce va fi construit și livrat de către o florărie locală a cărei nume îl vei cunoaște încă de la început. Comanda va fi procesată, construită și livrată de către personalul respectivei florării, fără a apela la intermediari. În orice moment poți contacta florăria pentru a afla informații suplimentare în ceea ce privește o eventuală comandă, status-ul livrării în curs sau pentru a obține alte informații.

Fără imagini generice.

Fiecare florar are un stil unic în care aranjează florile și știm că este foarte important ca construcția florală din imaginea produsului comandat să corespundă cu cea ce va primi persoana dragă ție. Află că pe SuperFlori nu folosim imagini generice, construcția florală din imaginile produsului comandat este realizată de aceeași florărie care se va ocupa și de comanda ta. Buchetele și aranjamentele sunt prezentate detaliat așa cum arată ele în realitate.

Florărie locală.

Avem sediul în municipiul Suceava. Comanda va fi livrată de către un angajat al florăriei. Nu folosim servicii de curierat naționale ce nu sunt potrivite pentru a transporta și manipula flori naturale. În cazul în care dorești să dăruiești florile personal comanda ta online pot fi ridicată și de la sediul florăriei. Accesați pagina de contact pentru a da click pe adresa florăriei și aceasta se va deschide în Google Maps sau Apple Maps.

Te așteptăm și în florăria din Suceava.

Te așteptăm să treci pragul și în florărie atunci când dorești să dăruiești personal un buchet de flori pentru soția ta, un aranjament generos pentru partenera de afaceri sau vrei să alegi florile pentru nunta mult visată. Află că livrarea florilor este gratuită în municipiul Suceava și contra cost în funcție de distanță în localitățile, comunele și satele din județul Suceava. Comanda va fi livrată în data și în intervalul orar ales în momentul plasării comenzii. În pagina de finalizare a comenzii ai posibilitatea să adaugi în plus o surpriză dulce sau o sticlă de șampanie festivă.

Livrăm și în Dolhasca, Fălticeni, Gura Humorului, Lițeni și Rădăuți.