Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Târgu Mureș și localitățile limitrofe.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Târgu Mureș


Florărie Târgu Mureș Cu Livrare La Domiciliu

Trimite-i un gând de fericire cu ajutorul florilor.

Superflori face extrem de simplă felicitarea unei persoane dragi cu ajutorul florilor ce pot fi comandate cu livrare în aceeași zi. Am ales parteneriate cu florării de excepție din România pentru ca tu să beneficiezi de servicii floristice cu adevărat desăvârșite. Venim mai aproape de tine și în Târgu Mureș prin intermediul florăriei floristului Maria Bunea.

Știm care sunt preferințele mamei tale sau ale soției, așa că am pregătit un catalog care să se potrivească de minune cu așteptările destinatarei.

Lasă-te fermecat de naturalețea buchetelor și aranjamentelor unui florist cu numeroase distincții naționale.

Descoperă excelența unei florării de excepție.

Pe SuperFlori Târgu Mureș vei regăsi în exclusivitate creațiile florale ale florăriei MARIÉ.

Celebrează frumusețea vieții.

Florile au darul de a transmite emoții. Florile te înconjoară la început de viață o dată cu încreștinarea, florile îți sunt alături atunci când spui da în fața ofițerului de stare civilă și tot florile îți sunt alături atunci când îți iei rămas bun de la un prieten drag.

Apelează la noi atunci când vrei să-i transmiți mamei tale un la mulți ani din suflet sau atunci când vrei să-i amintești unei prietene dragi că încă o ții în minte.

Trimite-i flori în dar de oriunde te-ai afla.

Pe Superflori îți punem la dispoziție posibilitatea de a comanda flori cu livrare indiferent de locul în care te afli. Cu ajutorul procesatorului de plăți online poți achita contravaloarea unei comenzi indiferent de valuta contului atașat cardului.

Florărie Târgu Mureș

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este aria de livrare?

Poți comanda buchete și aranjamente cu livrare în municipiul Târgu Mureș sau în localitățile limitrofe.
Eventualul cost suplimentar de livrare îl poți afla o dată cu selectarea localității de destinație.

Cum pot contacta floristul dacă am de adăugat o observație după ce am plasat comanda?

Poți afla numărul de telefon al floristului care va gestiona comanda ta dând click pe numele florăriei în mail-ul de confirmare a comenzii. Vei găsi numele florăriei sub imaginea buchetului sau aranjamentului comandat.

Pot achita și în numerar comanda?

Da, poți achita florile în numerar la livrare sau în florărie în strada Bolyai 36, municipiul Târgu Mureș, județul Mureș.