Aria de livrare a acestei secțiuni este județul Vaslui.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Florărie Online Vaslui


Florărie Online Vaslui Cu Livrare La Domiciliu

Comandă flori cu livrare în aceeași zi.

Mama ta își serbează ziua onomastică sau poate este aniversarea zilei căsătoriei? SuperFlori îți poate fi alături prin intermediul florilor.

La noi poți comanda flori online cu livrare în județul Vaslui de luni până duminică. Atât timp cât plasezi comanda în timp util livrarea se poate face chiar în ziua respectivă.

Descoperă catalogul nostru cu flori proaspete și lasă-te purtat de frumusețea stilului florăriei noastre partenere.

Suprinde-o cu un cadou floral fabulos.

Florile pot lua forme fabuloase în mâinile unor florari pricepuți. Oricare ar fi alegerea ta suntem siguri că destinatara va fi pe deplin satisfăcută și îți va aprecia alegerea pe care ai făcut-o.

De ce să alegi SuperFlori?

SuperFlori este un marketplace modern prezent în mare parte a României. Aici vei putea comanda transparent flori online de la un grup select format numai din florării de calitate.

Alegând să plasezi o comandă în această secțiune beneficiezi de serviciile unei florării de excepție din județul Vaslui.

Acel ceva în plus.

Fiecare produs este unic. Pentru că nu folosim imagini generice produsul livrat va fi foarte apropiat ca formă și stil cu produsul ales de tine din catalog.

În pagina de finalizare a comenzii poți adăuga inclusiv un cadou sub forma unei cutii de praline, o sticlă de șampanie sau, de ce nu, un tort festiv cu glazură de ciocolată.

Livrare flori Vaslui

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Florile livrate vor arăta ca în fotografie?

În funcție de stoc, gradul de înflorire și sezonalitate pot exista mici diferențe.
Stilul și gradul de profesionalism al florarului rămâne același pentru că aceeași florărie care a realizat construcția florală din imaginea produsului va livra și comanda ta.

Care sunt mijloacele de plată?

Cel mai la îndemână este plata online cu cardul de debit sau credit. Toate tranzacțiile folosesc 3D Secure și nu este necesar să părăsești acest site pentru a plăti în siguranță. Totodată îți oferim posibilitatea și de a plăti la livrare când primești florile acasă sau la birou.

Pot să adaug o felicitare?

Felicitarea cu mesajul tău personal este un lucru foarte important în procesul comenzii. Adaugă un mesaj scris pentru a-l atașa florile. Totodată poți bifa opțiunea livrare anonimă atunci când nu dorești sub nici o formă să dezvăluim numele expeditorului.

Pot indica un interval orar de livrare?

În pagina cu datele livrării poți selecta cel mai la îndemână interval orar de livrare. Ai în vedere că poți indica în scris o altă preferință, această mențiune nu va constitui o obligație și se va realiza numai în măsura în care există disponibilitate.