City Flowers București
City Flowers București

City Flowers București

Despre

Echipa noastră îți oferă posibilitatea de a comanda flori cu livrare la domiciliu, sediu de firmă sau orice altă adresă din București.

Aria de livrare include și majoritatea localităților satelit ale capitale dintre care enumerăm 1 Decembrie, Afumați, Balotești, Bragadiru, Buftea, Cățelu, Chitila, Ciorogârla, Corbeanca, Domnești, Săftica, Voluntari sau Otopeni.

Livrarea este gratuită în municipiul București (indiferent de sector) și cu un cost fix, rezonabil, de 30 de lei în restul ariei de livrare.

Ultima comandă cu livrare în aceeași zi o poți plasa la ora 17:00 (de luni până vineri) și până la ora 13:00 (sâmbăta și duminica).

Ai la dispoziție un catalog online din care să alegi sau ca alternativă ne poți contacta la numărul de telefon din pagina de contact pentru a construi buchetul sau aranjamentul cu florile tale preferate.

Te așteptăm zi de zi cu flori proaspete de sezon și în cele 3 (trei) florării fizice din București. Ne poți vizita pentru a alege un buchet sau aranjament pentru tine sau pentru cineva drag din viața ta.

Alegând florăria noastră beneficiezi de servicii de livrare flori în București la cel mai înalt nivel indiferent de valoarea comenzii sau localitatea de livrare.

Te așteptăm cu drag să ne alegi ca mesager al unui gest frumos,

Echipa City Flowers București.

—————————————

Date Companie

S.C. NBS CREATIV S.R.L.

CUI RO 32118692

J40/10002/2013

Sediu social: strada Gheorghe Dem. Teodorescu 14, București. 

Adresă Sediu Central (depozit și hub comenzi online).

Iacob Felix 75, Sector 1, București.

Program De Lucru

Luni – Vineri: 09:00 – 19:00

Sâmbătă: 09:00 – 15:00

Dumică: 09:00 – 15:00

—————————————

Toate Produsele