L Atelier des Fleurs
L Atelier des Fleurs

L Atelier des Fleurs

  • General Traian Moșoiu 3, Ploiești, Prahova, România
  • 0724254622

Despre

Despre L’ atelier Des Fleurs

Suntem aici pentru că iubim florile și îți suntem alături în momentele când vrei să te conectezi cu cei dragi ție. Zi de zi în locațiile noastre interacționăm cu frumosul. Am pregătit cu drag pentru tine o suită de buchete și aranjamente florale. Te întâmpinăm pe SuperFlori cu compoziții concepute să satisfacă dorințele tale. Am ales flori deosebite într-o varietate de culori pastelate, neutre, vibrante, pale sau serene. Selectează produsul și parcurge pașii din formularul de contact.

Totul este gândit ca ție să îți fie ușor și să faci alegerea potrivită. Când primim comanda ta ne bucurăm de alegerea făcută și ne respectăm promisiunea de a onora cu profesionalism cererea ta. Buchetul sau aranjamentul floral ales de tine va fi lucrat și livrat de personalul punctelor de lucru L’ atelier Des Fleurs. Florile sunt delicate și livrăm cu mare responsabilitate pentru a încânta destinatara sau poate destinatarul cu cadoul floral ales de tine. Livrarea este disponibilă în municipiile Ploiești și Câmpina și în cele 12 orașe ale sale. 

Fiind o florărie locală livrăm comanda ta în aceeași zi sau în ziua aleasă de tine. Ai la dispoziție să alegi din intervalele de livrare. Dacă ai ales intervalul 9-13 vom livra comanda ta în intervalul acesta. 

A apărut ceva în programul tău și vrei să dăruiești tu buchetul sau aranjamentul? Destinatara a plecat din municipiu și vrei să amâni ziua livrării? Anunță-ne despre aceste detalii la telefon și vom găsi soluția optimă pentru a o surprinde pe destinatară cu gestul tău frumos. 

—————————————

Despre compania noastră.

S.C. SIGMA FLORES S.R.L.

CUI 42308171

J29/372/2020

Sediul social: Bd. Petrolului, Nr. 99, municipiul Ploiești, județul Prahova.

Punct de lucru principal / adresă florărie.

Strada General Traian Moșoiu 3, Ploiești, Prahova.

Telefon mobil: +4 0722 542 754

Program Atelier

Luni – Vineri: 09:00 – 21:00

Sâmbătă: 09:00 – 17:00

—————————————

Toate Produsele