Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență Florărie Bacău

+40754 612 074

© 2019 - 2023 PRIGAV DECOR

CUI: 40953979 Reg.Com. J04/807/2019

Aranjamente De Crăciun Cu Livrare În Bacău

Afișez toate cele 10 rezultate

Dăruiește de sărbători un aranjament tematic cu brad Nobilis.

Crăciunul însemnă conectare cu cei dragi. Toată luna lui Decembrie este dedicată momentului sărbătoririi nașterii Domnului. Ne pregătim cu colinde, cu daruri pentru cei dragi, împodobim bradul de Crăciun și accesorizăm casa cu decorațiuni dedicate acestei perioade frumoase.

Iubesc să lucrez cu decorațiuni natur. Crenguțe de brad nobil și de pin, rămurele de eucalipt, conuri, felii de portocală, scorțișoară țesute toate într-un ansamblu parfumat. Aduci natura în casa ta. Alegi sa fii autentic atunci când folosești ceea ce natura oferă. Sunt pentru natural. Sunt pentru autentic. Natura ne oferă inspirație la orice pas. Nu trebuie decât să privim și ne încolțesc idei. Aranjamentele de Crăciun sunt inspirate din natură. Propun o selecție de aranjamente lucrate cu mult drag și iubire pentru frumos.

Aranjamente de Crăciun cu livrare la domiciliu în aceeași zi în Bacău și zonele limitrofe.

Ai la dispoziție un catalog online cu aranjamente tematice de Crăciun ce pot fi comandate cu livrare în municipiul Bacău și împrejurimi.

Coronițele tematice sunt livrate în cutii speciale la data și în intervalul orar cel mai convenient pentru tine. Alege cadourile tematice de Crăciun marca Firfior. Alege SuperFlori Bacău pentru transparență în ceea ce privește livrare, pentru calitatea primită și nu în ultimul rând pentru acel ceva în plus.