Aria de livrare a acestei secțiuni este municipiul Ploiești și localitățile limitrofe.

© 2023 SIGMA FLORES

CUI: 42308171 Reg.Com. J29/372/2020

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Aranjamente Florale Cu Livrare În Ploiești

Afișez toate cele 42 de rezultate

Alege aranjamentul potrivit.

Un aranjament floral este potrivit atât pentru o aniversare cât și pentru decorarea unei săli de recepție a unei clinici, hotel sau pur și simplu pentru zona ta de recreere de acasă. Îți punem la dispoziție mai multe tipuri de aranjamente pe coș, ceramică sau accesorii din lemn.

Evenimentele speciale se sărbătoresc într-un mod inedit. Dăruiește-i flori cu personalitate prin noi. Aici vei regăsi aranjamente superbe lucrate cu mare drag și pasiune pentru frumos. Flori deosebite care vor surprinde și vor fi foarte apreciate de cea care le va primi. Gesturi frumoase pentru amintiri memorabile!

Alege un aranjament cu livrare sau cu ridicare de la unul dintre sediile noastre din municipiul Ploiești.

Mici sfaturi pentru îngrijire.

Aranjamentele florale sunt opțiunea perfectă pentru persoanele foarte ocupate. O dată primit un astfel de cadou floral este important să îl poziționezi într-o zonă în care sa fie vizibil din orice unghi pentru a te bucura în orice moment al zilei. Florile din aranjament sunt hidratate intens de substanțele nutritive din baza florală folosită de noi la realizarea acestuia. Bineînțeles ca este necesar să îl așezi unde este o temperatură optimă. Este evident că florile nu preferă soarele direct sau apropierea de un calorifer cald. Tot ce mai ai de făcut este să suplimentezi cu apă zilnic sau la două zile și florile te vor încânta timp îndelungat.