Aria de livrare a acestei secțiuni este întreg județul Vrancea.

© SUPERFLORI

Coș Produse

Nu ai niciun produs în coș.

Buchete de flori cu livrare în Focșani

Afișez toate cele 91 de rezultate

Trimite buchete de flori cu livrare în Focșani în aceeași zi.

Indiferent unde ești prin SuperFlori găsești un partener de încredere pentru a trimite flori atât în municipiul Focșani cât și în satele, comunele sau localitățile adiacente. Livrarea la domiciliu a buchetelor se face folosind propriul personal fără a apela la terți cum ar fi firme de curierat care nu sunt indicate pentru transportul florilor proaspete. Atunci când localitatea pentru livrare este în afara ariei municipiului Focșani sunt costuri suplimentare de livrare direct proporționale cu numărul de kilometri necesari până la destinație.

În componența buchetelor noastre predomină flori în culori deschise cum ar fi albul, rozul sau crem. În tot cursul anului găsiți flori care în mod normal sunt specifice anumitor anotimpuri, cum ar fi freziile și lalelele primăvara și hortensiile vara. Avem o slăbiciune pentru freziile albe, trandafirii Albi de calitate superioara Avalanche Meijer și trandafirii roz deschis Sweet Avalanche. Toate florile care au un aspect delicat tind să cucerească cel mai repede zâmbetul mamei sau al soției, alungând în acest fel chiar și cea mai mohorâtă zi a anului.

Recomandarea noastră este să țineți cont de florile preferate ale mamei, soției sau prietenei și să efectuați comanda cu câteva zile înainte de ziua aniversară. Totuși fiți fără grijă, chiar dacă sunteți prins cu tumultul zilei la servici află că la noi puteți plasa o comandă de un buchet de flori cu Livrare în aceeași zi până târziu, până la ora 6 seara.

Consultanță în alegerea buchetului de flori ideal.

Există un buchet de flori ideal. Haide îl construim împreună, ne comunicați bugetul, florile și forma lui iar noi îl construim întocmai. La final primiți inclusiv fotografia cu ce am reușit să creăm împreună. Folosiți pagina de contact a orașului Focșani pentru a intra în contact cu un artizan floral.

Vă așteptăm cu drag să creăm împreună buchete de flori încântătoare!