Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Asistență Florărie București

+4 0754 242 425

© 2013 - 2023 NBS CREATIV

CUI: RO 32118692 Reg.Com. J40/10002/2013

Termeni Și Condiții SuperFlori București

Utilizarea secțiunii București a site-ului SuperFlori implică acceptarea următorilor termeni ce se adaugă termenilor și condițiilor generale.

Cine suntem?

O comandă cu livrare sau cu ridicare din florărie plasată în această secțiune va fi procesată, construită și livrată de S.C. NBS CREATIV S.R.L. cu date fiscale J40/10002/2013, CUI RO 32118692. Această firmă se va regăsi menționată pe site și sub numele City Flowers sau City Flowers București.

Datele necesare pentru a efectua o comandă online cu succes.

Pentru a plasa o comandă online pe SuperFlori București sunt necesare datele tale de identificare împreună cu numele, adresa și numărul de telefon al destinatarului.

Poți plasa o comandă și ca vizitator nefiind obligatorie crearea unui cont.

Despre intervalul orar de livrare.

Comanda va fi livrată în municipiul București sau în localitățile limitrofe la data și în intervalul orar selectat în formularul din pagina de finalizare a comenzii.

Acest interval este o fereastră de câteva ore.

Intervalul orar de câteva ore permite florăriei să dea în lucru buchetul sau aranjamentul pe care l-ai comandat și curierului răgaz să ajungă la timp prin traficul din București.

Menționarea în scris a unei alte date, a unui alt interval orar decât cel selectat sau o oră fixă nu implică o obligație din partea personalului florăriei.

În cazul în care nu există disponibilitate pentru anumite zile sau intervale orare acestea vor fi dezactivate. De exemplu, este destul de probabil ca în ziua de 8 martie să nu mai poți selecta livrare în aceeași zi.

Disponibilitate flori și accesorii.

În funcție de stoc, un procent minoritar ce compun buchetele și aranjamentele din descriere pot fi înlocuite cu alte flori asemănătoare de aceiași valoare. Te asigurăm că florile livrate după înlocuire vor fi la fel de încântătoare.

Mijloace de plată.

Poți plăti cu cardul online direct pe site, în numerar la primirea florilor sau în numerar și cu cardul într-unul dintre cele 3 sedii ale florăriei.

Anularea comenzii.

Poți anula o comanda dacă aceasta nu a fost încă livrată sau dacă nu a fost dată în producție.

City Flowers poate anula o comandă în caz de forță majoră.

În ambele cazuri, dacă ai achitat deja, suma va fi restituită în termenul legal prin aceleași mod în care ai plătit.

Te rugăm să ne contactezi pentru orice întrebare.